Με τις SBS ColorFeel θήκες το κινητό σου θα ξεχωρίζει!

Η SBS, η πρωτοπόρος εταιρεία αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας με έδρα το Μιλάνο, μας παρουσιάζει τη νέα της ολοκληρωμένη πρόταση σε προστατευτικές θήκες για smartphones η οποία θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Λευκωσία, 16 Νοεμβρίου 2016- Το αγαπημένο Ιταλικό brand αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας SBS, έρχεται δυναμικά με μια νέα πρόταση που θα εκπλήξει όλους τους χρήστες των smartphones. Η εταιρεία με χαρά ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων θηκών της σειράς ColorFeel που εκτός από προστασία, χαρακτηρίζονται από τα ζωηρά τους χρώματα ενώ παράλληλα προσδίδουν στην “έξυπνη” συσκευή σας το προσωπικό σας στυλ! Οι θήκες εφαρμόζουν τέλεια και παρέχουν ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά και στις υποδοχές της συσκευής σας. Επιπλέον, η αφή τους είναι απαλή σαν μετάξι, γεγονός που τις καθιστά εύχρηστες και ιδανικές για την προστασία του κινητού σας ενώ οι θήκες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, για να επιλέξετε το στυλ που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα.

Αποπνέοντας Ιταλικό στυλ και φινέτσα με τον σχεδιασμό τους, οι SBS ColorFeel θήκες αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για όλους εσάς που επιθυμείτε να έχετε ένα κινητό πλήρως προστατευμένο αλλά και στολισμένο με το προσωπικό σας γούστο!

Χαρίστε και εσείς στον εαυτό σας την θήκη που σας αξίζει και κάντε το smartphone σας πιο ξεχωριστό από ποτέ!

Οι SBS ColorFeel θήκες διατίθενται στα καταστήματα CYTAMTN και σε επιλεγμένους μεταπωλητές από τον επίσημο διανομέα στην Κύπρο:  Tech 2 Tech Distributors Ltd

https://www.facebook.com/tech2techcy/

Παγκύπριο τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 7777  7708